Anderhalf jaar cel geëist tegen broer Janet S. voor medeplichtigheid chaletmoord

Het Openbaar Ministerie heeft anderhalf jaar cel geëist tegen Danny S., wegens medeplichtigheid aan de chaletmoord. Volgens het OM zou de broer van hoofdverdachte Janet S. uit Kampen een auto en brandstof ter beschikking hebben gesteld om sporen van de moord op Ton Kuijf te wissen.

S. ontkent iets met de zaak te maken te hebben. "Janet vroeg om brandstof en een auto, maar ik zei nee. Ik wilde er niks mee te maken hebben."

Veel bloed na ruzie

Danny: "Er was ruzie geweest en er was veel bloed, zei Janet. Dat moest opgeruimd worden." De rechter vroeg S. waarom hij niet aan zijn zus had gevraagd wat er was gebeurd. "Ik wilde er niks mee te maken hebben", was het antwoord.

Danny: "Pas toen ik gebeld werd over de brand in het chalet, merkte ik dat mijn auto weg was. Ik heb niet gezegd dat ze brandstof mochten pakken."


20 jaar cel

Vorige week eiste het OM twintig jaar cel en tbs voor Janet S (31) voor de moord op Ton Kuijf. De zakenman uit Amersfoort werd twee jaar geleden om brute wijze om het leven gebracht in een chalet in Ermelo. Het huisje waarin dat gebeurde, werd vervolgens in brand gestoken.

Meer over dit onderwerp:
chaletmoord Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren