nieuws

Beloften: PEC wint, Heracles verliest en spektakel bij GA Eagles

Sam Hendriks maakte drie treffers
Sam Hendriks maakte drie treffers
In de beloftencompetitie hebben PEC Zwolle en Go Ahead Eagles maandagavond een overwinning geboekt. In het duel van de Deventenaren werd liefst elf keer gescoord. Heracles liet de winst glippen.

Heracles Almelo

Jong Heracles Almelo heeft de vierde nederlaag op rij geleden. In het Kyocera Stadion in Den Haag gingen de Almeloërs met 2-1 onderuit tegen ADO. Heracles leek lang op de winst af te stevenen door een goal van Daryl van Mieghem aan het begin van de tweede helft; in de slotminuten scoorde de thuisploeg echter nog tweemaal en daardoor staatt Heracles opnieuw met lege handen. 
PEC Zwolle
De beloften van PEC Zwolle boekten in Stadion De Braak de tweede zege van het seizoen. Jong Helmond Sport werd met 2-1 verslagen. In de eerste helft opende Thanasis Karagounis de score. Nicolai Brock-Madsen maakte na rust de tweede Zwolse treffer. Daarna deed Helmond Sport nog wel wat terug, maar PEC Zwolle wist de overwinning over de streep te trekken.

GA Eagles

Ook Go Ahead Eagles kwam voor de tweede keer tot winst. In een bijzonder spectaculair duel werd Willem II met 6-5 verslagen. Mo Hamdaoui zette Go Ahead Eagles op voorsprong, maar vervolgens maakte Willem II er 1-3 van. Door treffers van Sam Hendriks en opnieuw Hamdaoui was de stand na een uur weer gelijk: 3-3. Willem II herpakte zich en kwam op 3-4, waarna Hendriks (2x) en Patrick Maneschijn Go Ahead Eagles weer op voorsprong bracht: 6-4. Willem II bracht in de slotfase de spanning weer terug door de 6-5 te scoren, maar daar bleef het bij. Bij de Deventenaren startte Leon de Kogel in de basis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.