nieuws

Florian (8) 'gevierde man' na kleedkamerfoto met Heracles Almelo op Facebook

Hij is volgens zijn moeder de gevierde man in de klas, de 8-jarige Florian Eggengoor uit Vriezenveen. Hij werd zaterdag spontaan door Heracles Almelo-spits Samuel Armenteros meegenomen naar de kleedkamer voor een privérondleiding. De foto ervan is een regelrechte internethit.
'Dan ben je pas een held' en 'Dit vergeet hij nooit weer. Mooi dat de spits dit doet!' zijn enkele reacties op de foto op de Facebookpagina van Heracles. Op de foto staat Florian in een kleedkamer van het Polman Stadion, omringd door zijn grote, Almelose helden,

Handtekening van Armenteros

De 8-jarige Heracles-supporter stond zaterdag na afloop van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles te wachten bij de kleedkamers van het Polman Stadion. Hij wilde dolgraag een handtekening van spits Samuel Armenteros.
"Maar op een gegeven moment liep Armenteros al de kleedkamer in", vertelt moeder Renate Eggengoor verder. "Hij kwam wel even terug met zijn voetbalschoenen in de hand, maar die werden tot teleurstelling van Florian aan een ander jongetje gegeven."

'In hun onderbroek'

Maar Florian bleek een grote verrassing te wachten te staan: "Toen Florian Armenteros om een foto vroeg, antwoordde die spontaan: 'Weet je wat? Je mag wel even mee naar de kleedkamers, dan krijg je daar ook nog een privérondleiding!'"
Florian was overdonderd, zijn moeder net zo. Eggengoor, lachend: "Ik aarzelde wel een beetje of ik erachteraan moest lopen, want sommige spelers stonden al in hun onderbroek."

Jaloerse vaders

Florian is apetrots op alle publiciteit die zijn foto op Facebook krijgt, vertelt zijn moeder Renate Eggengoor lachend. "Hij gaat elke dag naar school en dan mag hij in de klas vertellen hoeveel likes zijn foto er weer bij heeft."
Ook volwassen fans van Heracles zijn jaloers op de 8-jarige Vriezenvener. "Florian wordt op het schoolplein door allerlei papa's aangesproken op de foto." Maar zelf beseft hij nog niet helemaal hoe bijzonder deze ervaring was, denkt zijn moeder. "Dat komt over een paar jaar misschien, als hij wat ouder is."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.