nieuws

Tankstation langs A1 bij Hengelo-Noord in top 100 Food Influencers

Tankstation Avia Lonnekermeer aan de A1 bij afslag Hengelo-Noord heeft in de persoon van chef-kok Willem Dankers de 93e plaats behaald in de top 100 Food Influencers van Nederland. Het tankstation - met een zogenoemd foodplaza - staat in deze ranglijst genoemd tussen gerenommeerde restaurants, chef-koks en foodbloggers.
Verantwoordelijk voor de prestatie is chef-kok Willem Dankers, eigenaar van restaurant Dorset uit Borne. De plek is volgens hem behaald door de nieuwe kijk op eten en drinken voor onderweg en de kwaliteit daarvan op de locatie.
Vorig jaar december is er in het tankstation een foodplaza geopend. Hier worden alle gerechten en broodjes zelf gemaakt met verse ingrediënten.

Service en kwaliteit

Het tankstation is herbouwd, nadat een vrachtwagen het oude pand binnen was gereden. "Alles in het tankstation is gericht op service en kwaliteit sinds de heropening", zegt Niek Weghorst, commercieel directeur van Avia Weghorst en eigenaar van het tankstation. "Zo ook in het Foodplaza", vult Willem Dankers aan. De hele dag staat er in het foodplaza een kok om alle gerechten en producten ter plekke te bereiden.
Overigens zijn ook Jonnie en Thérèse Boer - bekend van de Librije in Zwolle - in de lijst opgenomen. Zij staan op de negende plaats in de top 100.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.