nieuws

Weer even kind tijdens apenkooien voor volwassenen in Enschede

Zo'n 20 volwassenen door de zaal laten rennen, over banken heen springen en in touwen laten hangen. Het is Play The Game gelukt. In Enschede werd vanavond een avondje apenkooi voor volwassenen gehouden.
"We hebben er hele leuke reacties op gekregen", zegt organisator Christina Lahdou. "Iedereen doet heel enthousiast mee."

Een stukje nostalgie

"Vroeger vond ik apenkooi altijd supergaaf om te doen", lacht Niek Schenkeveld, deelnemer van het potje apenkooi. "Je denkt er nu wel meer over na of je iets gaat breken dan toen je klein was."
"Ik vind het heel leuk, maar ik merk wel dat ik veel sneller buiten adem ben dan vroeger", zegt deelneemster Leonie Logtmeijer. "Ik ben er wel nog steeds heel slecht in. Net als vroeger."

NOS op 3

Lahdou kwam op het idee om te gaan apenkooien door een filmpje van NOS op 3. Ze vroeg de mensen in haar omgeving of zij zich zouden aanmelden en dat zouden ze doen. Ze besloot het toen te gaan organiseren. Het is het eerste evenement geworden van Play The Game in Enschede.

Nog een keer apenkooien
Aan het eind van de avond kon er door deelnemers een enquête ingevuld worden, met onder andere de vraag of dit evenement nog een keer moet plaatsvinden. Behalve het apenkooien organiseert Play The Game nog andere evenementen. Zo komen er bijvoorbeeld avondjes lasergamen en schaatsen.

Afsluiten

Na het apenkooien is er door Play The Game een afterparty georganiseerd waar een dj aanwezig is.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.