nieuws

Koerier Henri Tijhuis nieuwe prins Sterzo Goor

Hoogheden c.v. Sterzo Goor
Hoogheden c.v. Sterzo Goor
Henri Tijhuis is de nieuwe prins carnaval van Goor. De 44-jarige directeur/eigenaar van het bekende TG koeriers zwaait in het komende feest der zotten de scepter bij carnavalsvereniging Sterzo.
Tijhuis is een bekende in het Goorse bedrijf- en verenigingsleven. Hij is bestuurslid van HIND, de handelstak van ondernemersvereniging Goor Collectief én voorzitter van korfbalvereniging Phenix ’72. Daarnaast is hij ook trouwambtenaar.

Duidelijke taal ...

Met zijn veelzeggende motto ‘Voor bier en plezier ben ik er binnen het kwartier’, gaat hij voorop in het komende carnavalsseizoen in Goor.

Samen ...

Hij wordt daarbij geassisteerd door de adjudanten Frits Jaap Vos, zijn buurman en een bekende persoonlijkheid in de Goorse sportwereld. Zijn tweede adjudant is Rudi Jansen. Jansen is ervaringsdeskundige want vorig jaar was hij zelf Hofprins. Vlak voor de bekendmaking van de nieuwe prins trad Jansen af als hoogheid van c.v. Sterzo.

Witte rook ...

Prins Henri de eerste kwam zaterdagavond laat met zijn gevolg op spectaculaire wijze tevoorschijn uit de witte rook die net voor middernacht optrok op het podium van de zaal De Ster in Goor.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.