nieuws

Topscorers: Ünal op negen, zesde voor Armenteros en Uguz op acht

De clubs in de Eredivisie, 2e divisie, 3e divisie en hoofdklasse maakten dit weekend 15 doelpunten. In de Eredivisie vielen er slechts drie. Enes Ünal en Samuel Armenteros waren de Overijsselse doelpuntenmakers, de derde was een eigen doelpunt van NEC. Hieronder een overzicht per divisie.

Eredivisie

In de Eredivisie scoorden dus alleen de twee leiders in de stand. Ünal maakte zijn negende en blijft de koploper, Armenteros maakte zijn zesde. Bersant Celina is de nummer drie met vier treffers. Bekijk hier de volledige lijst.

2e divisie

Ook in de 2e divisie slechts twee doelpuntenmakers. Glenn Kobussen maakte zijn tweede en Jari Oosterwijk scoorde voor het eerste voor Jong FC Twente dit seizoen. Bekijk hier de volledige lijst.

3e divisie

In de 3e divisie werd drie keer gescoord. Cenk Uguz maakte zijn achtste voor HSC en is daarmee tweede. Ploeggenoot Joost Exterkate maakte zijn derde en namens Quick'20 scoorde Tim Zwienenberg voor de tweede keer. Bekijk hier de volledige lijst.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse kwam topscorer Omar Kavak niet tot scoren. Hij blijft op elf staan. Daaronder staan Jacco Riemens (een doelpunt) en Martin van 't Ende (twee treffers) nu op zeven doelpunten. Martijn Jansen maakte er ook twee en staat nu op vier. Bekijk hier de volledige lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.