Quick'20 in eigen huis verrassend onderuit tegen UDI'19

Quick'20 heeft vanmiddag de derde nederlaag op rij geleden in de 3e divisie. In Oldenzaal was UDI'19 verrassend met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Rene Nijhuis.
In de eerste helft werd er niet gescoord, maar direct na rust kwam de ploeg uit Uden op voorsprong via Oomen. Lang leek het bij die 0-1 te blijven maakt vijf minuten voor het einde werd het zelfs 0-2 door een treffer van Wassenberg. Zwienenberg deed in de laatste minuut nog wel iets terug namens Quick, maar het was niet genoeg voor een punt. Door de nederlaag blijft Quick opnieuw op 26 punten staan ziet het de concurrentie in de stand dichterbij komen, of zelfs voorbijstreven.