nieuws

Enschedeër loopt hersenletsel op bij mogelijke straatroof, politie zoekt getuigen

Politie
Politie
De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke straatroof met geweld in Enschede. Daarbij heeft op zondagmorgen 27 november een 28-jarige man uit Enschede hersenletsel opgelopen.
Na een melding troffen agenten de 28-jarige man rond kwart voor acht 's ochtends aan op de Deurningerstraat in Enschede. De man was gedesoriënteerd, maar had geen zichtbare verwondingen. De agenten brachten hem naar huis.
Omdat de man na enkele dagen nog steeds gedesoriënteerd was, werd hij onderzocht in het ziekenhuis. Daar bleek dat hij hersenletsel had opgelopen, wat te zwaar was voor een val van bijvoorbeeld een fiets.

Mogelijk beroofd

Omdat de man zijn fiets - een matzwarte mountainbike van het merk Kreidler - en een aantal persoonlijke spullen mist, sluit de politie niet uit dat de man is beroofd. Dit is mogelijk gebeurd in de omgeving van de Deurningerstraat tussen zes uur en kwart voor acht 's ochtends.
De man droeg die nacht een spijkerbroek en een jas met een capuchon. Onder de capuchon droeg hij een petje.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die in de omgeving van de Deurningerstraat iets hebben gezien wat duidelijk maakt wat er met de man is gebeurd. Ook zoekt de politie de matzwarte mountainbike van de man.
Getuigen kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.