nieuws

Blog RTV Oost Sisters: De eerste kleine stapjes richting ons volgende doel ...

En dan met de nadruk op 'kleine' en 'voorzichtig'! Want ... we blijven wel de RTV Oost Sisters en doen onze naam graag eer aan.
Oftewel: 'We hechten veel belang aan sporten maar ... dan het liefst met een glas wijn in de hand. Nee, grapje. Dat is overdreven maar gezellig zijn we (naar eigen zeggen) wel. 

Discipline ...

We moeten weer aan de bak. Donderdag 1 december maken we ons volgende doel bekend. Dat doel vergt de nodige voorbereiding. De nodige training maar zeker ook discipline. In het Radio Oost programma Sarah horen er morgen alles over en dan snap je direct wat we bedoelen.

Snertloop ...

Komende zondag staat een aantal van de tien RTV Oost Sisters aan de start van de Snertloop in De Lutte. Een paar kilometer hardlopen in een prachtige omgeving om weer de nodige (wedstrijd)kilometers in de benen te krijgen. De Snertloop is de eerste van een aantal wedstrijden waaraan de Sisters ter voorbereiding op hun nieuwe doel zullen meedoen.

Sporten doe je samen ...

Op de RTV Oost-site zien jullie binnenkort ons schema en we zouden het leuk vinden je te zien aan de start van de diverse sportevenementen. Want ... sporten doe je samen en sporten is gezond voor iedereen!

Hoe het allemaal begon ...

In september 2015 ontstond (n.a.v. de t.v. registratie van de Strong Man Run) bij Hester en mij het idee om mee te doen aan een survivalrun, de Strong Sister Run. Het kostte enige moeite maar in december 2015 hadden we toch redelijk wat vrouwelijke werknemers bij elkaar gesprokkeld en waren de RTV Oost Strong Sisters een feit. 
Vanaf december gingen we in training door middel van bootcamps en looptrainingen. En in september 2016 stonden we aan de start van de Strong Sister Run. Wat hadden we het zwaar. Een kleine tien kilometer hardlopen en 21 obstakels door de gemeente Hellendoorn. Maar de RTV Oost Strong Sisters hebben het gehaald. Alle tien haalden we de finish. Met vallen en opstaan maar vooral door veel samen te werken en elkaar te steunen. Want .... dat is onze kracht!'
Groet, Esther Rikken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.