nieuws

Man uit Rijssen ligt bijna een dag zwaargewond in huis na ernstige mishandeling

Onderzoek na ernstige mishandeling in Rijssen
Onderzoek na ernstige mishandeling in Rijssen
Een 70-jarige man uit Rijssen is dinsdagavond in zijn woning ernstig mishandeld door twee mannen. Het slachtoffer werd pas de volgende dag aan het einde van de middag door zijn dochter gevonden en is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een groot onderzoek gestart.
De verdachten drongen dinsdagavond rond negen uur de woning aan de Pelmolenweg binnen, nadat de bewoner de deur open had gedaan. De mishandeling die volgde ging met grof geweld gepaard. Op het moment dat het slachtoffer werd gevonden, was hij aanspreekbaar.
De politie heeft inmiddels forensisch onderzoek gedaan. De woning is nog steeds aangemerkt als plaats delict. Er is verder een buurtonderzoek gehouden en er zal nog een buurtonderzoek volgen.
De politie is op zoek naar mensen die dinsdagavond of woensdag iets opvallends bij de woning hebben gezien of andere belangrijke informatie hebben. Die mensen wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Als er behoefte is aan een vertrouwelijk gesprek kan ook contact worden opgenomen met Team Criminele Inlichtingen via 079-3458999.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.