nieuws

Eén Overijsselse genomineerde voor Appeltjes van Oranje

Appeltje van Oranje
Appeltje van Oranje
Stichting Informele Zorg Twente uit Hengelo is de enige Overijsselse genomineerde voor de Appeltjes van Oranje 2017. De organisatie biedt ondersteuning aan mantelzorgers en vrijwilligers.
Vanaf morgen kan gestemd worden op de Appeltjes van Oranje en dus ook op de SIZ Twente.
Alle kanshebbers van dit jaar zijn initiatieven de zich inzetten voor kwetsbare kinderen. "Met de Appeltjes van Oranje geven we extra waardering aan initiatieven die ons land een stukje mooier maken", aldus directeur Ronald van der Giessen van het Oranje Fonds. 
"Dit jaar richten we ons op organisaties die zich inzetten voor kinderen die opgroeien in kwetsbare situaties. De kanshebbers zijn stuk voor stuk prachtige initiatieven, dus een keuze maken is niet makkelijk. We roepen daarom iedereen op te stemmen op zijn of haar favoriet."

De prijs

De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks door het Oranje Fonds uitgereikt aan initiatieven die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en een inspiratie zijn voor anderen. De prijs bestaat uit een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.
Stemmen kan tot en met 11 december via deze link.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.