nieuws

Inbreker met opvallende muts steelt geld uit speelautomaat van City Lounge in Hengelo

Horecazaak City Lounge aan de Marktstraat in Hengelo is geld uit speelautomaten kwijt na een inbraak.
Een man heeft er maandag 7 november 's ochtends vroeg ingebroken. Daar zijn bewakingsbeelden van. Op de beelden is te zien dat de inbreker een opvallende muts met bovenop twee punten of twee bolletjes draagt.
Hij slaat een ruit van een toegangsdeur in met een voorwerp en klimt dan naar binnen. In de spiegeling van de ruiten is te zien dat hij gokkasten openbreekt. Na een tijdje komt de inbreker met een geldlade naar de ingeslagen ruit en doet hij de geldlade naar buiten.
Daar is een fiets met vermoedelijk een krantentas te zien. De politie houdt er rekening mee dat er een tweede dader bij de inbraak betrokken is, want de inbreker blijft nog in de zaak terwijl de fiets weggaat. 
Een tijdje later verlaat de inbreker via de ingeslagen ruit de horecazaak. Wie weet meer over de inbraak? Wie herkent de man met de opvallende muts? Wie weet is over de fiets?
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.