nieuws

OverUIT: uit-tips 3 en 4 december

Zaterdag meert de stoomboot van Sinterklaas aan in Deventer
Zaterdag meert de stoomboot van Sinterklaas aan in Deventer
Wekelijks geeft OverUIT uit-tips voor het weekeinde. Deze aflevering: Snertloop in De Lutte, Maaike Ouboter in Odeon en Sinterklaasintocht Deventer.

Sinterklaasintocht Deventer

Zaterdag 3 december zet Sinterklaas voet aan wal in Deventer. Rond 09.30 uur vaart de goedheiligman met zijn stoomboot onder de Wilhelminabrug door. De burgemeester verwelkomt de sint en daarna is er een optocht door de stad. 

Improvisatietheater

Nachtengasten is theater in zijn puurste vorm. Acteurs improviseren ter plekke de hele voorstelling. Ze spelen personages die ze nooit eerder speelden en vertolken de vreemdste rollen. De show is vrijdag 2 december zien in Hof 88 in Almelo.

Dat ik je mis
Ze werd ineens bekend met het lied 'Dat Ik Je Mis'. Maar hier ging natuurlijk heel wat aan vooraf. In de voorstelling 'En hoe het dan ook weer dag wordt' - zaterdag 3 december in Odeon - doet Maaike Ouboter een boekje open. Ze zingt en vertelt over bijzondere ervaringen uit haar leven.

Snertloop
Zondag 4 december klinkt het startschot van de 32e editie van de Snertloop in De Lutte. Na afloop mogen alle deelnemers proeven van een kop snert. De start is om 10.15 uur bij Dorpshoes Erve Boerrigter aan de Plechelmusstraat. 

Midwinterhoorn-wandeling
Ga zaterdag mee met de gids door Ootmarsum en luister naar de warme klanken van de midwinterhoorn. In adventstijd wordt er elke zaterdag een sfeervolle Midwinterhoorn-avondwandeling gehouden. Het begint om 17.00 uur, reserveren kan via VVV Ootmarsum.
Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.