SC Genemuiden door vroege treffer onderuit bij NSC Nijkerk

SC Genemuiden heeft vanmiddag het duel bij NSC Nijkerk verloren. Door een vroege treffer van de thuisploeg werd het 1-0.
Al in de tweede minuut kwam de thuisploeg op voorsprong door een treffer van Yannick Cornelisz. Topscorer Omar Kavak was daarna twee keer dreigend namens Genemuiden, maar scoorde niet. Aan de andere kant ging een hoekschop van NSC net voorlangs. Martijn Jansen en Robert Boes kregen daarna ook kansen op de gelijkmaker, maar ook zij scoorden niet en dus was de ruststand 1-0.
Na rust ging het gelijk op in Nijkerk, maar echte kansen leverde dat niet op. Nico van den Brom ging alleen op doelman Rene Oosterhof af, maar scoorde niet. Aan de andere kant probeerde Kavak het, maar schoot niet goed in. Namens NSC kreeg Daniël Almendro Rivas een goede kans, ook hij wist niet te scoren. Danny Menting was nog dichterbij, maar raakte de paal namens Genemuiden en even later wist ook Frank Kuurman niet te scoren. Even later was het afgelopen en bleek de vroege treffer beslissend.