HHC Hardenberg in extremis onderuit bij VVSB

HHC Hardenberg heeft bij VVSB in de absolute slotfase een nederlaag geleden. In Noordwijkerhout leek het duel af te steven op een doelpuntloos gelijkspel, maar in blessuretijd schoot Serbony VVSB naar de winst, 1-0.
In een allerminst hoogstaande eerste helft was de eerste kans van het duel voor HHC. Een voorzet van Gouriye werd ternauwernood weggewerkt door de verdediging van de gastheren. Na rust was het duel een stuk aantrekkelijker en ging de thuisploeg op zoek naar de openingstreffer. Danes bracht knap redding op kansen van Serbony en Parami. Van Niel schoot namens VVSB net over. Uiteindelijk kreeg de thuisploeg toch loon na werken door een treffer in blessuretijd van Serbony.