Doelpuntloos gelijkspel tussen FC Twente en Willem II

FC Twente heeft een punt overgehouden aan het duel met Willem II. In Tilburg deelde de thuisploeg in de eerste helft de lakens uit en na rust hadden de Tukkers het betere van het spel. Gescoord werd er niet en daardoor heeft FC Twente al vijf wedstrijden niet meer gewonnen, 0-0.
In het Koning Willem II-stadion kwam het eerste gevaar van de bezoekers uit Enschede via Mokotjo, die zijn afstandsschot gekeerd zag worden door Lamprou. Daarna was het de beurt aan Willem II. Eerst ging een inzet van Sol naast en even later miste een kopbal van de aanvaller precisie. Ook Croux kon namens de thuisploeg voor gevaar stichten met een aantal scherpe voorzetten. Een daarvan werd bijna binnengegleden door Sol. Vlak voor rust moest Marsman handelend optreden op een schot van Kali.
Na rust kwam Twente beter in de wedstrijd en moest Lamprou redding brengen op een vrije van Yeboah. Ook Ünal en Celina deden van zich spreken maar ze wisten de bal niet tussen de palen te krijgen. Tien minuten voor tijd besloot Seys naar binnen te komen en uit te halen, maar het schot van de kleine aanvaller ging net over het doel van Lamprou. Aan de overkant belandde een schot van Kali maar net naast het Twentse doel. Het bleef uiteindelijk bij 0-0.

Willem II - FC Twente 0-0

Arbiter: Janssen
Geel: Ojo
WIllem II: Lamprou; Van Anholt, Lachman, Peters (Wuytens/18), Tshimanga; Ojo, Kali, Heerkens; Croux, Sol, Haye (Schuurman/72).
FC Twente: Marsman; Ter Avest, Bijen, Thesker, Van der Lely; Mokotjo, Celina (Van der Heijden/85), Klich; Yeboah (Ede/67), Ünal, Seys.