nieuws

Mannen stelen voor duizenden euro's merkkleding uit modezaak Den Ham

Drie mannen sloegen met een hamer in de glazen toegangsdeur
Drie mannen sloegen met een hamer in de glazen toegangsdeur
Marc Wessels van Prima Fashion in Den Ham is 'erg geschrokken', nadat drie mannen vannacht inbraken in zijn winkel. "Ze zijn recht op hun doel afgegaan."
De daders braken omstreeks 03.15 uur in in de modezaak. Met een hamer sloopten ze de glazen toegangsdeur, om vervolgens voor duizenden euro's jassen, jeans en andere merkkleding mee te nemen.
Na anderhalve minuut hadden de mannen hun missie volbracht en vertrokken ze in een auto. Wessels: "Ze zijn recht op hun doel afgegaan en hebben een boel kleding van dure merken meegenomen."

In handen van politie

Over de daders is vooralsnog niets bekend. Dat onderzoek ligt nu in handen van de politie, bij wie Wessels aangifte heeft gedaan. "Daarnaast hebben we bij tankstations in de buurt camerabeelden opgevraagd", vertelt de eigenaar. Op Facebook roept hij iedereen die iets gezien of gehoord heeft op om zich te melden.
Inmiddels is de winkel weer open. "We zijn na een inventarisatie van de schade direct aan de slag gegaan", zegt Wessels. "Daardoor kon de zaak, met dank aan een noodvoorziening en het personeel, gewoon weer open."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.