nieuws

Fout parkeren op zondag: politie Rijssen-Holten waarschuwt voor extra controles

De politie van Rijssen-Holten waarschuwt kerkgangers voor fout parkeren op zondag. Op social media heeft de politie foto's geplaatst van foutparkeerders in de buurt van kerken.
Een aantal maanden geleden heeft de politie al een flink aantal bekeuringen uitgedeeld aan foutparkeerders op zondag. Dit naar aanleiding van klachten van omwonenden in de buurt van kerken in Rijssen.

Extra controle op zondag

Blijkbaar hebben de bekeuringen nog niet veel geholpen want de klachten blijven binnenkomen. Daarom gaat de politie binnenkort weer extra controles uitvoeren op zondag.
Op de foto's die de politie heeft geplaatst is te zien dat auto's voordeuren blokkeren, auto's buiten de vakken worden geparkeerd of de auto op de stoep wordt gezet. Sommige mensen kunnen niet eens hun inrit meer gebruiken, schrijft de politie.

'Stukje lopen'

De politie waarschuwt niet voor niets. Er moet voldoende ruimte vrij zijn zodat hulpverleningsvoertuigen ongehinderd door kunnen rijden. "In Rijssen is voldoende parkeergelegenheid, alleen moet er dan soms een stukje gelopen worden", tipt de politie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.