nieuws

Politie: 'Link tussen grijze Opel Vectra en afgebrand bedrijf in Ommen'

Grote brand in bedrijfsverzamelgebouw in Ommen
Grote brand in bedrijfsverzamelgebouw in Ommen
Er is een link tussen een grijze Opel Vectra en één van de getroffen bedrijven bij de grote brand aan de Veldkampweg in Ommen. Bij die brand werden eind oktober vijf bedrijven in de as gelegd.
Uit het politieonderzoek blijkt dat de brand is aangestoken. De politie wil niet niet zeggen op welke manier en door wie dat is gebeurd. De politie zoekt nog mensen die iets hebben gezien aan de Hessenweg in Ommen, hemelsbreed ongeveer twee kilometer van de Veldkampweg. 

Wie parkeerde Opel Vectra?

"Op die Hessenweg is op de avond voor de brand, dus op 25 september, een grijze Opel Vectra gezien", vertelt politiewoordvoerder Nicôle van Voorst. "Die auto is daar gezien tussen 21.00 uur en 2.00 uur 's nachts. We willen heel graag weten door wie de auto is geparkeerd en of meer mensen die Opel daar hebben gezien." 
Zit in die Opel dan de vermoedelijke brandstichter? "Daar kunnen we nog niets over zeggen", aldus Van Voorst. "Uit het onderzoek is wel gebleken dat er een relatie is tussen deze auto en één van de getroffen bedrijven. We horen daarom graag meer over die Vectra, maar tips over verdachte situaties rond het tijdstip van de brand zijn ook nog steeds welkom."

Tips?

Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070 (gratis nummer). Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. Daar worden gegarandeerd geen namen en telefoonnummers genoteerd. Anoniem en digitaal tippen kan hier: https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/ 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.