nieuws

Grote brand in Ommen

Brand in Ommen
Brand in Ommen
Een grote brand legt eind oktober vijf bedrijven in Ommen in de as. De brand is aangestoken en de politie is op zoek naar mensen die een grijze Opel Vectra hebben gezien aan de Hessenweg. Er is een link tussen die auto en één van de bedrijven die getroffen is door de brand.

Enschede

Op donderdag 1 december is er geschoten op een huis aan de Hanenberglanden. In het huis woont een moeder met haar drie kinderen. Zij lagen boven te slapen en raakten niet gewond. De politie zoekt getuigen van de schietpartij.

Den Ham

Beelden van de inbraak bij modezaak Prima Fashion. In de nacht van 4 op 5 december is de toegangsdeur van de winkel ingeslagen met een moker. Daarna lopen drie personen de winkel in, stelen voor bijna 10.000 euro aan merkkleding en rijden dan weg in een auto die klaar staat.

Hengelo

Beelden van de inbraak bij het Montessori College. Op 2 december stelen drie mannen daar meerdere laptops, iPads en geld. Eén schoonmaker die de mannen betrapt moet in een ruimte blijven zitten en mag geen alarm slaan. De politie zoekt meer getuigen van de inbraak en hoopt dat iemand weet waar de mannen met die laptops en iPads naartoe zijn gegaan.

Almelo

Bij cafetaria De Waag in Almelo steelt een man op een fiets een zware terrastafel. Die tafel neemt hij al fietsend mee. De man is gefilmd door een beveiligingscamera.

Deventer

Beelden van een man die geld probeert op te nemen met een bankpas die kort daarvoor gestolen is uit de tas van een 71-jarige vrouw uit Deventer.
Deze zaken zie je in Onder de Loep op donderdag om 17.45 uur, herhaling elk uur. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de TV gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.