Camping Beerze Bulten maakt kans op titel beste camping van Europa

Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze hoort bij de vier  beste campings van Europa. Samen met campings uit Italie, Spanje en Duitsland strijdt de 5-sterren camping uit Beerze om de titel ‘ANWB Camping van het jaar 2017’. De winnaar wordt 11 januari bekend gemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht.

De drie andere genomineerden zijn Camping Barco Reale (Italië), Camping Las Dunas (Spanje) en Hegau Familien Camping (Duitsland). 

 

"We zijn enorm trots op de nominatie en zien dit als een stimulans voor ons werk en natuurlijk dat van onze medewerkers.", aldus Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn, eigenaren van Beerze Bulten.

Vernieuws speelparadijs

"Vanaf het nieuwe kampeerseizoen van 2017 openen we ons vernieuwde overdekte speelparadijs Giga Konijnenhol met onder meer nieuwe en innovatieve speelmogelijkheden, vier bowlingbanen en een vernieuwde horeca. Door te blijven investeren in onze faciliteiten en dienstverlening willen we ons onderscheiden en onze gasten een geweldig verblijf vol beleving bieden."

 

ANWB Top camping predikaat

De nominatie voor ‘ANWB Camping van het Jaar’ volgt voor Beerze Bulten een week na het behalen van het predikaat ‘ANWB Top Camping’ voor 2017. Campings met de maximum score van vijf sterren mogen zich meten met de allerbeste kampeerterreinen en krijgen het predicaat uitgereikt door de ANWB campinginspectie.

“Een 5-sterren camping blinkt uit in kwaliteit met een geweldig terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair”, laat de ANWB weten. ANWB Top camping is de opvolger van de naam Best camping, een naam die voorgaande jaren werd gebruikt samen met de Duitse ADAC.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Meer over dit onderwerp:
Beerze Bulten ANWB Beerze cultuur Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren