nieuws

Topscorers: Ünal, Van der Leij, Van Benthem en Kavak als leider de winter in

Ünal maakte er tien in de eerste seizoenshelft
Ünal maakte er tien in de eerste seizoenshelft
In het betaald voetbal en bij de amateurs is de winterstop begonnen. In de Eredivisie Vrouwen wordt vrijdag nog een speelronde afgewerkt. Tijd om de balans op de topscorerslijsten op te maken.

Eredivisie

Enes Ünal gaat als Overijssels topscorer van de Eredivisie de winterstop in. De aanvaller van FC Twente maakte zaterdag zijn tiende van het seizoen. Samuel Armenteros is de nummer twee, hij schoot gisteren zijn achtste binnen. Bersant Celina is de nummer vier. Hij maakte er vier in de eerste seizoenshelft. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

Rob van der Leij van HHC Hardenberg scoorde in het begin van het seizoen zes keer en daarmee is hij ook in de winterstop nog steeds leider. Dylan George van Jong FC Twente maakte er vijf en ploeggenoot Ruben de Jager is de nummer drie met vier treffers. Afgelopen weekend kwamen de Overijsselse clubs in de 2e divisie niet tot scoren. Bekijk hier de hele lijst.
Rob van der Leij
Rob van der Leij
Rob van der Leij (foto: Pro Shots)

3e divisie

In de 3e divisie is Rens van Benthem van Quick'20 de onbetwiste leider. Hij maakte er in de eerste seizoenshelft 15. Gisteren scoorde hij een keer. Cenk Uguz van HSC'21 is de nummer twee met acht treffers en ploeggenoot Bas ter Hogt maakte gisteren zijn zevende, hij is de nummer drie. Bekijk hier de hele lijst.
Rens van Benthem
Rens van Benthem
Rens van Benthem (foto: Robert Molnar)

Hoofdklasse

In de hoofdklasse werd afgelopen weekend al niet meer gespeeld, daar is de winterstop dus al begonnen. Omar Kavak is de leider in de hoofdklasse. De aanvaller van SC Genemuiden maakte er 14. Hielke Penterman van Excelsior'31 is de nummer twee met 9 doelpunten en Jaccro Riemens van Genemuiden staat derde met acht treffers. Bekijk hier de hele lijst.
Omar Kavak
Omar Kavak
Omar Kavak (foto: Helmich Lubberts)

Eredivisie Vrouwen

In de Eredivisie Vrouwen maakte Ellen Jansen afgelopen vrijdag haar achtste. Ploeggenotes Eshly Bakker, Jill Roord en Lineth Beerensteyn staan op vijf. Esmee de Graaf van PEC Zwolle maakte vrijdag haar vierde en staat daarmee op de derde plek. Vrijdag is er dus nog een speelronde voor de winterstop. Bekijk hier de hele lijst.
Ellen Jansen (foto: Pro Shots)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.