nieuws

Slachtoffer (79) blikt terug op straatroof in Almelo: boos worden heeft geen zin!

Onder de Loep
Onder de Loep
Even op de fiets een portie chinees halen is een dame op leeftijd (79) in Almelo duur komen te staan begin deze maand. Terug fietsend van de afhaalchinees aan de Ootmarsumsestraat in Almelo werd ze op zaterdag 3 december rond 17.30 uur een paar honderd meter vanaf de chinees op straat overvallen.
Het gebeurde allemaal in een flits; ineens lag ze op de grond en was ze haar tas kwijt. De dader of de daders hebben de tas met kracht van de schouder van de fietsende vrouw getrokken. Het slachtoffer heeft nog altijd last van haar schouder door de smak tegen het wegdek.

Foto's van overleden echtgenoot

De vrouw is niet alleen haar tas kwijt. Ook de portemonnee die ze van haar overleden man heeft gekregen en een Nikon camera met allemaal familiefoto's zijn nu weg. "Geld hadden ze zo wel van me kunnen krijgen, waar is dit goed voor?" vraagt het slachtoffer zich af.
De dame verwacht niet dat ze de portemonnee en de camera met foto's van haar overleden man nog terug zal krijgen. Boos is ze niet, wel geschrokken en verbouwereerd: "waarom moet je het op dit doen als je geld nodig hebt?"

Getuige zag scooter

Een getuige zag op zaterdag 3 december rond 17.30 uur een scooter dicht langs de vrouw rijden vlak voordat ze viel. Hebt u iets daar gezien op de Ootmarsumsestraat in Almelo? Weet u meer over de tas, de portemonnee of die Nikon camera die is buitgemaakt? Help dan mee deze zaak op te lossen!
Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.