Corinne Weijschedé uit Hengelo schrijft een eetbijbel voor gezonde zoetekauwen

De kinderdroom van Corinne Weijschedé (48) uit Hengelo is uitgekomen, haar boek 'It's a Healthy Piece of Cake' ligt sinds kort in de winkel. Een kookboek met plantaardige zoete gerechten.

Corinne gelooft in het volgen van een passie, het ontdekken van mogelijkheden en het leven in nu. Haar motto is: begin niet morgen, maar begin vandaag.

 

Plantaardig

Corinne is gek op zoet, maar laat de gemiddelde taart nou net vol zitten met dierlijke producten, zoals eieren, boter, room en melk. Veel plantaardige recepten kon ze niet vinden, daarom begon ze zelf met het bedenken van gezonde zoete gerechten. Er zitten geen eieren, zuivel en boter in. Ze noemt het niet veganistisch, maar het past wel in die leefstijl.

Ook ontbijtjes

Er staan niet alleen cake en taart in, ook ontbijtjes en smoothies. Corinne is blij met haar boek en vertelt in Overijssel Vandaag over haar uit de hand gelopen hobby. "Ik ben geen voedingsdeskundige, het boek is gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Ik voel mij er goed bij en ik vind het vooral heel erg leuk."

Meer over dit onderwerp:
ontbijt boek Verhalen
Deel dit artikel:

Reageren