nieuws

Veel Enschedese studenten grijpen waarschijnlijk naast Buurt-Ton van Postcode Loterij

Een paar honderd studenten wonen er wel, in de studententflats aan Witbreuksweg in Enschede, waar vandaag de Buurt-Ton van de Postcode Loterij is gevallen.
De bewoners van de Witbreuksweg met postcode 7522 ZA mogen een ton verdelen onder elkaar. Veel studenten zullen daar waarschijnlijk niet tussen zitten, vermoedt één van hen. 
"Als het allemaal nuchtere studenten zijn dan hebben er misschien twee een lot", vermoedt een student die er zelf in ieder geval geen heeft. "Ik hoorde het van het zusje van mijn vriendin", zegt hij. 
Het doet de student direct terugdenken aan een paar jaar geleden. Toen viel de prijs in de wijk waar zijn ouders wonen. Maar ook die hadden geen loten en grepen dus mis. "Het is jammer maar je doet er niks aan." Een reden om alsnog lid te worden van de Postcode Loterij is het voor deze student in ieder geval niet. 
De kans dat de 100.000 euro aan de Witbreuksweg verdeeld moet worden onder veel mensen lijkt dus niet heel groot. Zeker omdat er ook veel buitenlandse studenten op de winnende postcode wonen. "Die hebben waarschijnlijk nog nooit van de Postcode Loterij gehoord."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.