nieuws

Raalter ondernemer wil markt veroveren met app voor persoonlijke koffie

Koffie, precies zoals jij dat wilt. Thuis of buiten de deur. Dat belooft het bedrijf Troffee van de Raalter ondernemer Paul Schrijver. Hij wil met zijn koffiemachines de wereldmarkt veroveren.
Volgens Schrijver zijn veel mensen gek op koffie, maar vinden ze de koffie die ze drinken lang niet altijd lekker. Dat komt naar zijn idee doordat het melanges zijn die worden aangeleverd door de fabrikant, zonder dat je daar invloed op hebt. 

Persoonlijk kopje koffie

Het bedrijf Troffee wil dat anders doen. De apparaten van het bedrijf zitten 'in de cloud' zoals dat heet. Ze zijn verbonden via een speciale app waardoor je kunt aangeven hoe je je bakkie pleur het liefst drinkt. Welke melange bijvoorbeeld, maar ook of je er melk of suiker in wilt.
In de winkel maakt je telefoon contact met het apparaat en wordt automatisch jouw persoonlijke kopje koffie gemaakt. 

De wereld veroveren

Het bedrijf van Schrijver is deze week te vinden in Las Vegas. Daar wordt de techbeurs CES (Consumer Electronics Show) gehouden. Een gigantisch evenement met een beursvloer van zo'n 232.000 vierkante meter. 
Grote bedrijven zoals Samsung laten er hun nieuwste innovaties zien, maar voor start-ups zoals het bedrijf van Paul Schrijver kunnen er laten zien wat ze waard zijn. Schrijver hoopt er genoeg steun te vinden om te wereld te veroveren. 
"We hopen dat we straks op elke straat te vinden zijn."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.