PEC Zwolle wint oefenduel van NEC in Marbella

PEC Zwolle heeft vanmiddag in het Spaanse Marbella een oefenduel gewonnen van NEC. Het duel eindigde in 2-1 voor de ploeg van trainer Ron Jans.
In het begin ging het spel beide kanten op, maar echte kansen kregen beide ploegen niet. Na ruim een half uur was het raak voor Zwolle. Saymak maakte met een simpele schuiver de 1-0. Dat was ook de ruststand in Spanje. Direct na rust werd het gelijk. NEC kreeg, tot verrassing van de spelers, een strafschop en Breinburg benutte die. Na een goede kans voor Grot en Nijland werd het twintig minuten voor het einde 2-1. Het doelpunt kwam van Menig. In de slotfase was Rayhi nog dichtbij, maar het bleef bij 2-1 in Marbella.