nieuws

Harly weer present in de Adelaarshorst bij hervatting competitie GA Eagles

Hoewel het nog onduidelijk is met welke nieuwe spelers Go Ahead Eagles komende vrijdag de competitie gaat hervatten met een thuiswedstrijd tegen AZ, is één vaste 'bespeler' van de Adelaarshorst weer present. Zeearend Harly mag weer vliegen.
De mascotte van GA Eagles is een vast element bij thuiswedstrijden van de Deventer eredivisieclub. Met een vliegshow voorafgaand aan de thuiswedstrijden wordt steevast het 'Eagle'-gevoel bij de fans aangewakkerd. Vrijdagavond vliegt Harly als vanouds weer zijn opwarmrondjes in het stadion.
In verband met de vogelgriep kreeg Harly in november vorig jaar een ophokplicht opgelegd door het ministerie van LNV. Vandaag kreeg eigenaar Gerrit Zandvoort te horen dat de ophokplicht voor Harly is opgeheven.

Kinderboerderij Rijssen weer open

Ook de thuisbasis van Harly, de kinderboerderij in Rijssen, mag weer open voor het publiek. Met de restrictie dat het pluimvee op de kinderboerderij in de hokken moet blijven en niet bezocht kan worden. De roofvogelshow op de woensdagmiddag van 14 tot 15 uur is wel toegankelijk voor het publiek. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.