nieuws

Programma: Twentse derby en topduels voor Landstede Basketbal en Dalfsen

Programma deze week
Programma deze week © RTV Oost
In de Eredivisie staat vrijdag de Twentse derby tussen FC Twente en Heracles Almelo op het programma. Ook op andere velden is er genoeg te beleven. Hieronder een overzicht van deze week.

Amateurvoetbal

In de hoofdklasse A is er voor Dieze West mogelijk een kans op de tweede zege van het seizoen. De Zwolse ploeg gaat op bezoek bij naaste concurrent De Meern. Dieze is hekkensluiter en moet flink aan de bak om niet te degraderen. In het lagere amateurvoetbal worden de eerste duels na de winterstop gespeeld. Dat zijn enkele inhaalduels, volgende week begint de competitie bijna overal weer.

Basketbal

In de Dutch Basketball League staat de topper tussen koploper Donar en nummer twee Landstede Basketbal op het programma. Het verschil tussen beide ploegen is zes punten.

Handbal

De dames van Sercodak Dalfsen hebben een dubbel programma in de Eredivisie. En dat zijn niet de makkelijkste wedstrijden. Donderdag gaat de ploeg op bezoek bij nummer drie Quintus en zondag is nummer twee VOC Amsterdam de tegenstander.

Squash

Voor de squashers van Coulisse/Twente begint morgen de tweede seizoenshelft. De ploeg uit Hellendoorn staat er goed voor met een tweede plek in de Eredivisie. Morgen kan de koppositie worden gepakt tegen hekkensluiter Match Amsterdam.

Volleybal

In de Eredivisie bij de vrouwen staat de Overijsselse wedstrijd tussen Eurosped en Set-Up'65 op het programma. Afgelopen woensdag stond die wedstrijd ook al op het programma in de kwartfinales van de beker en werd gewonnen door Eurosped. De eerste halve finale van die beker staat morgen al op het programma. Daarin speelt de Almelose ploeg tegen Sliedrecht Sport. De return is volgende week.

Waterpolo

De waterpoloheren van Het Ravijn komen deze week twee keer in actie in de Eredivisie. Morgenavond speelt de ploeg in eigen huis tegen de nummer voorlaatst KNZB JTT en zaterdag komt hekkensluiter ZVVS naar Nijverdal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.