nieuws

Molecaten verlengt opnieuw als hoofdsponsor PEC Zwolle

Molecaten heeft de optie om nog een jaar hoofdsponsor van PEC Zwolle te zijn gelicht. Ook komend seizoen staat het bedrijf op de voorkant van het shirt, dat  maakte voorzitter Adriaan Visser vanavond bekend tijdens zijn nieuwjaarsspeech.
Het vakantieparken-bedrijf was eerder rugsponsor en verhuisde in 2015 naar de voorkant. Toen was de bedoeling dat dat voor één jaar was, maar ook dit seizoen was het de hoofdsponsor. Nu komt komend seizoen er dus ook bij en opnieuw is er een optie opgenomen voor nog een jaar.

"Veel vertrouwen"

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, is zeer te spreken over de nieuwe verbintenis: "We hebben een uiterst fijne band met Molecaten opgebouwd en zijn dan ook enthousiast dat we langer samen blijven werken met onze hoofdsponsor. Het is een mooi, landelijk georiënteerd bedrijf dat al vele jaren bij PEC Zwolle is betrokken. Uit het gegeven dat Molecaten juist nu, na een sportief moeizame seizoenshelft, het contract openbreekt door de optie vervroegd te lichten spreekt veel vertrouwen. Ik kijk er naar uit om de prettige samenwerking met Tim Slager en zijn familie voort te zetten."

Heineken

Daarnaast kwam Visser nog met het nieuws dat vanaf uiterlijk het einde van het dit jaar Heineken bier wordt geschonken in het stadion. Momenteel is dat nog Jupiler.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.