nieuws

Vechtdal valt in de prijzen, belangrijke opsteker voor de regio

Vier campings in het Vechtdal zijn in de prijzen gevallen tijdens de ANWB-verkiezing gisteravond. Voor de regio een enorme opsteker.
Tamara Toering van Vechtdal Marketing is heel blij met de uitkomst van de verkiezing. Want de regio wordt soms een beetje ondergesneeuwd door Twente of het waterrijke Kop van Overijssel. 
Als merkleider is ze heel bewust bezig om de krachten te bundelen met omliggende regio's om toch zoveel mogelijk gasten naar Overijssel te trekken.

Trots

"De vlag kan uit, we zijn echt supertrots op de campings in onze regio. We zijn al aantal jaren druk bezig om onze regio op de kaart te zetten. Hier liggen eigenlijk in een klein stukje Nederland heel veel goede campings in allerlei categorieën bij elkaar."
"Misschien komt het wel door de onderlinge concurrentie. Dat ondernemers elkaar in de goede zin van het woord opjutten, in de goede zin van het woord."
In Overijssel Vandaag vertelt Tamara over het belang van de eervolle vermeldingen voor de regio en de plannen voor de toekomst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.