nieuws

Voorwerpen vanaf de brug op auto's gegooid in Hengelo

Onder de Loep
Onder de Loep © RTV Oost
Een automobiliste krijgt de schrik van haar leven op zaterdag 15 oktober 2016 als er ’s avonds rond 23.00 uur op de A1 ‘iets’  tegen haar voorruit van de auto wordt gegooid vanaf de Slangenbeekbrug in Hengelo.
Twee maanden later, zaterdagavond 17 december overkomt bij het passeren van dezelfde brug een jonge automobiliste hetzelfde. Beide autoruiten zijn zwaar beschadigd. Gelukkig is er niemand gewond geraakt maar dit had veel erger kunnen aflopen. Wie heeft iets gezien of weet meer? 

Hengelo, vuurwerkexplosie in huis

Een harde knal hoorde de bovenbuurvrouw van een woning aan de Eduard Verkadestraat in Hengelo op donderdag 29 december omstreeks 13.00 uur. De onderbuurvrouw was niet in haar woning en vernam later van de politie dat dankzij zwaar vuurwerk haar voordeur uit de sponning was geblazen en onder andere muren in haar woning waren ontzet. De politie zoekt getuigen. 

Zwolle, zakkenrollen en pinnen

Op woensdag 6 augustus 2016 werd in de Diezerstraat de portemonnee gestolen van een 85 jarige vrouw. Hoewel haar rekening snel geblokkeerd werd, was er toch al een bedrag van haar rekening gepind.

Zwolle, diefstal bij Douglas

Op 22 november 2016 steelt een man zes doosjes parfum bij de Douglas aan de Diezerstraat. Eerst zet hij de doosjes klaar en later komt hij samen met een andere man terug om ze mee te nemen.

Oldenzaal, diefstal portemonnee

Op 23 november 2016 neemt een vrouw op handige wijze de portemonnee van een klant mee, die deze per abuis na het betalen had laten liggen op de toonbank. wordt bij een vrouw.

Oldenzaal, diefstal toners voor printers

Uit een magazijn van een bedrijf aan de Eektestraat werd begin november en op woensdag 7 december een aantal toner-cartridges gestolen. De totale waarde van de weggenomen toners is ruim € 5500,-

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.