nieuws

Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze is Glamping van het jaar 2017

Glamping op de Zandstuve
Glamping op de Zandstuve © eigen foto
Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze is op de Vakantiebeurs in Utrecht uitgeroepen tot Glamping van het Jaar 2017.
De camping won eind 2016 al de gouden Zoover award, kreeg het predicaat ANWB Topcamping en werd nu beloond met de award Glamping van het jaar 2017 uitgereikt door Kids Vakantiegids. Eigenaren Gerdinand en Mariska Eshuis namen de award gisteren in ontvangst.
 
De Zandstuve kreeg de prijs dankzij publieksstemmen. De camping is met name beoordeeld op de wijze waarop wordt ingespeeld op de wensen
van gezinnen met kinderen tot 16 jaar. Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van gezinnen om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van het hele gezin.

Glamping: super-de-luxe kamperen

Glamping is momenteel de trend op kampeergebied. Veel jonge gezinnen houden van kamperen, maar ook van luxe. Glamping staat voor ‘glamourus camping’, oftewel super-de-luxe kamperen. Je combineert het vrije gevoel van kamperen met een verblijf in een ruime, luxe tent, die van alle gemakken is voorzien.
In de glamping accommodaties bij de Zandstuve staan boxspringbedden, aparte kinderslaapkamers, een flatscreen tv, een keuken en een eigen badkamer met toilet en douche. De Zandstuve is al bijna tien jaar actief met glamping.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.