nieuws

Harold Weerkamp prins van De Kolkleu uit Hertme

Prins Harold & Adjudant Martin
Prins Harold & Adjudant Martin © c.v. De Kolkleu Hertme
Carnavalsvereniging De Kolkleu heeft gekozen, Prins Harold en Adjudant Martin gaan dit carnavalsseizoen voorop in de polonaise in Hertme.
Het 30e prinsenpaar van de Hertmese vereniging werd vanavond bekendgemaakt in café zaal Liedenbaum.

Twee keer import ...

Prins Harold (1969) is geboren en getogen in Hengelo. Ruim vier jaar woont Weerkamp in Hertme, samen met zijn vrouw Brigit en vijf kinderen. 'Ik ben geen Hengeler weend. Zeker niet. En ook geen Windbuul. De carnaval is eigenlijk een hele tijd uit mijn leven geweest. Tot het bestuur van c.v. de Kolkleu met deze mooie kans kwam. Ik grijp ‘m graag met twee handen aan', aldus de kersverse carnavalsprins. 
Adjudant Martin Kappert is geboren en getogen in Nieuwleusen. Vanaf augustus 2014 woont hij samen met mijn vrouw Jory en hun drie zonen in Hertme. In het dagelijkse leven is Kappert werkzaam als personeelsadviseur bij LabMicTA in Hengelo. Samen met zijn vrouw runt de kersverse adjudant ook een eigen adviesbureau op het gebied van personeel en (re)organisatie.

Motto ...

Het motto van het hooghedenspan is zoals het wonen in Hertme volgens beide heren is. 'Hoe verschillend en kleurrijk wij met z’n allen ook zijn, hier geldt het motto: Voor elkaar en met elkaar. Die boodschap zal ik als prins carnaval uitdragen. Anderen mogen weten hoe geweldig Hertme is. En wij? Wij moeten zijn wie we zijn. Dat moeten we vieren. Met gepaste trots. Maar ook met volle overtuiging', aldus Prins Harold.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.