Ook Jong FC Twente krijgt flink klop van Vitesse

Paul Bosvelt
Paul Bosvelt © Pro Shots
In navolging van het eerste elftal van FC Twente heeft maandagavond ook Jong FC Twente een flinke nederlaag geleden tegen Vitesse. Op het kunstgrasveld van het trainingscentrum in Hengelo was Jong Vitesse met liefst 5-1 te sterk.
Jong FC Twente bleek al in de eerste helft al een maatje te klein voor de Arnhemmers, die met een 3-0 voorsprong aan de thee konden.
Na rust werd het ook al vlot 0-4. Jari Oosterwijk scoorde na een uur nog wel de 1-4, maar Jong FC Twente speelde op dat moment dus al een verloren wedstrijd. In de slotfase maakte Jong Vitesse er vanaf de penaltystip ook nog 1-5 van.
Jong FC Twente blijft de hekkensluiter van de 2e divisie. De ploeg van trainer Paul Bosvelt pakte pas tien punten in negentien duels. Jong Vitesse klimt van de vijftiende naar de elfde plaats en loopt dus verder uit op HHC Hardenberg, dat zestiende staat.