HHC Hardenberg door met trainer Gert Jan Karsten

Gert Jan Karsten blijft volgend seizoen hoofdtrainer van HHC Hardenberg. Zijn contract bij de tweededivisionist is maandag met één jaar verlengd.

Karsten is bezig aan zijn eerste seizoen bij de hoofdmacht van HHC Hardenberg. Hij had eerder de beloften onder zijn hoede en werd doorgeschoven naar het eerste elftal nadat hoofdtrainer Joseph Oosting werd ontslagen.

Volgens voorzitter Bert Beun is het een logische keuze van de club om door te gaan met Karsten: "Hij kent HHC natuurlijk al goed en heeft snel verbinding met de spelersgroep kunnen leggen, om vervolgens met hen de eerste resultaten te boeken na een moeilijke seizoenstart. We vertrouwen erop dat deze lijn zich continueert en bekrachtigen dat met dit verlengde contract."

Karsten is zelf ook content met zijn contractverlenging: "Ik ben trots. Het is natuurlijk een gigantische beloning als je na 2,5 jaar beloften en een onverwachte invalbeurt het vertrouwen krijgt van de spelers en het bestuur. Dat is buitengewoon. Het contact met de spelersgroep ging vanzelf. Iedereen deed z’n best. Dat we vervolgens de resultaten boeken en het vertrouwen terugkrijgen, dat is een bijzonder moment voor mij. Voor mij als trainer is het een ultieme droom die uitkomt. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit vertrouwen krijg."

Meer over dit onderwerp:
HHC Hardenberg Amateurvoetbal Voetbal Sport
Deel dit artikel:

Reageren