nieuws

Politie zoekt getuigen van mishandeling drie jongens in Almelo

Politie zoekt getuigen mishandeling Almelo
Politie zoekt getuigen mishandeling Almelo © RTV Oost / Rogier van den Berg
De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van drie 15-jarige jongens in Almelo. Het voorval gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag bij het bruggetje tussen de Stadionlaan en de Maardijk in Almelo.
De jongens werden gedwongen te stoppen, één van hen moest op zijn knieën gaan zitten. Toen hij dat weigerde kreeg hij klappen. Ook de andere twee jongens weigerden te knielen. Ook zij werden geslagen. 

Letsel
Uiteindelijk werd de mishandeling gestopt door een getuige. Eén van de jongens moest naar het ziekenhuis met letsel aan zijn wang.
De jongens waren volgens de politie erg ontdaan door het voorval en konden maar een summier signalement van de daders geven.

Signalement
Wel wisten ze dat beide daders vrij lang zijn, tussen de 1.85 en 1.90 meter en dat ze tussen de 18 en 20 jaar zijn. Een van de jongens had blond haar, de andere kort bruin haar. Ze droegen beide een zwarte jas. 
De politie hoopt dat iemand iets heeft gezien of gehoord. Melden kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.