FC Twente legt Dejan Trajkovski tot 2019 vast

FC Twente heeft verdediger Dejan Trajkovski definitief overgenomen van NK Domzale. De 24-jarige Sloveen tekent in Enschede een contract tot de zomer van 2019.

Trajkovski speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor FC Twente. In het huurcontract was een clausule opgenomen dat FC Twente automatisch de optie tot koop licht, als Trajkovski na de winterstop speeltijd zou krijgen.


Afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen Vitesse had Trajkovski een basisplaats en daarmee werd zijn overgang dus bezegeld.


Trajkovski is blij met zijn langere verblijf in Enschede: "Vanaf het moment dat ik hier binnenkwam ben ik goed opgevangen door mijn medespelers en de mensen van de club. Ik voel me goed bij FC Twente en de supporters zijn hier geweldig. Iedere wedstrijd weer."

"Over mijn eigen prestaties het afgelopen jaar ben ik tevreden – heb zelfs mijn debuut voor de nationale ploeg van Slovenië mogen maken – maar ik wil iedere wedstrijd beter worden. Daar blijf ik keihard voor werken", zegt de verdediger op de clubsite.

Deel dit artikel: