nieuws

Mens en dier wordt vrolijk van de beste biologische boerderijwinkel van Nederland in Heino

Zelfs bij de koeien op de biologische boerderij van Rob Kleinlangevelsloo lijkt het herkauwen op lachen.. En in de naastgelegen biologische winkel regeert de vrolijkheid bij het personeel.
Iedereen op en rond het biologische boerenbedrijf Kleinlangevelsloo - onder de rook van Heino - is blij met de verkiezing tot beste biologische boerderijwinkel van Nederland.

Breed assortiment

Mede-eigenaar Annemieke Hulsman over de uitverkiezing voor het tweede achtereenvolgende jaar. "Dat is heel bijzonder. Volgens de jury zijn we heel enthousiast, hebben we grote productkennis en hebben we een ongelooflijk breed assortiment."
Henrieke Kleinlangevelsloo, ook partner in het bedrijf, vult aan: "Het is het resultaat van heel hard werken. En het is het bewijs dat we op de goede weg zijn, dat meer mensen geloven in wat wij hebben neergezet. En dat is wel heel erg fijn."

Leveranciers

Met passie en respect voor mens en dier timmeren beide dames aan de weg met de biologische boerderijwinkel. De klanten zijn vol lof: "Het mooie is ook dat deze winkel een hele goede band opbouwt met leveranciers uit de omgeving", zegt één van hen.
De biologische varkenshouder Jeroen Neimeijer is zo'n leverancier. "Zij staan heel erg open voor de samenwerking in de regio. Dan gaat het om bedrijven met passie voor hun product. Iets waar wij zelf ook heel erg voor staan."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.