nieuws

OverUIT: uit-tips 21 en 22 januari

Mooi Wark treedt zaterdagavond op in Lemele.
Mooi Wark treedt zaterdagavond op in Lemele. © RTV Oost
Elke vrijdag geeft OverUIT uit-tips voor het weekeinde. Deze aflevering: wandelen door Driene, het Theaterweekend en Mooi Wark in Lemele.

Theaterweekend

Dit weekend is het Bankgiro Loterij Theaterweekend. Veel voorstellingen in de Overijsselse theaters zijn voor 5 of tien euro te zien, zoals Leo Blokhuis en Speelman en Speelman. Klik hier voor het hele programma. Theaters houden ook 'open dagen'

Ontdek Driene

Zondag gaat de winterwandeling van de Hengelose Wandel Unie richting Driene. De start is bij het Het Wandelhuis aan de Twekkelerweg. Het begint om 09.00 uur. Er zijn routes van 6, 12 en 18 kilometer uitgezet.  

Mooi Wark
De Drentse formatie Mooi Wark, bekend van liedjes als 'Idioot' en 'Oh, Yvon', speelt zaterdagavond in Zaal Dijk in Lemele. Zaal open om 21.00 uur. 

Derksen op de planken

Johan Derksen is - naast voetbaldeskundige - muziekliefhebber. Zondagmiddag vertelt hij samen met zijn band The Clarks alles over zijn muzikale smaken in de Deventer Schouwburg. De show begint om 15.00 uur.

Gezinswandeling Witte Veen

De start van de Natuurmonumenten Gzinswandeling door het Witte Veen is zondag bij De Haarmühle (Ahaus-Alstätte). Via de brug over de Buurser Beek gaat de tocht langs de grenssteen Nederland in. Bospaadjes, boerenerven en heide wisselen elkaar af. Starten kan tussen 10.00 uur en 11.00 uur. 
Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl. Of download de gratis OverUIT-app

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.