SC Genemuiden maakt geen fout en boekt overwinning bij Flevo Boys

SC Genemuiden heeft in de zaterdaghoofdklasse B een belangrijke overwinning geboekt. In Emmeloord was de ploeg van Jan van Raalte met 2-0 te sterk voor Flevo Boys.
Dat was ook verdiend want Genemuiden had het beste van het spel en kwam na 25 minuten op voorsprong. Na een mooi overstapje van Menting bracht aanvoerder Van der Kolk de 0-1 op het bord. Nadat na rust schoten van Van der Kooy en Riemens over gingen was het twintig minuten voor tijd wel raak voor de bezoekers. Aanvaller Kavak verdubbelde op aangeven van Menting de marge en gooide daarmee de wedstrijd in het slot. Genemuiden staat met 30 punten op de derde plaats in de zaterdaghoofdklasse.