nieuws

Programma: Opnieuw Overijsselse derby in eredivisie en amateurs gaan weer veld op

Programma deze week
Programma deze week © RTV Oost
In de eredivisie staat er komend weekend opnieuw een Overijsselse derby op het programma. Zondag neemt PEC Zwolle het in eigen huis op tegen FC Twente. Daarnaast begint ook bijna al het amateurvoetbal weer. Hieronder een overzicht van het programma van deze week.

Amateurvoetbal

Komend weekend gaat dus het amateurvoetbal weer van start. En direct zijn er enkele toppers. Op zaterdag gaat koploper Voorwaarts in de 3e klasse D op bezoek bij nummer twee Oranje Nassau. Op zondag staat in de 3e klasse C de topper tussen DCS en koploper Bon Boys op het programma. En ook in de 5e klasse B staan de nummers twee en een tegenover elkaar. Daar zijn dat Neede en Buurse. In de 1e klasse E staat de derby tussen koploper Rohda Raalte en nummer vijf Heino al op zaterdagavond op het programma.

Vrouwenvoetbal

Bij de vrouwen begint de competitie pas weer in februari, maar komend weekend staat wel de KNVB-beker op het programma. In de achtste finales sluiten de clubs uit de eredivisie aan. Vrijdag staan Jong PEC Zwolle en PEC Zwolle tegenover elkaar en zondag gaat FC Twente op bezoek bij Ter Leede.

Volleybal

Voor de volleybalsters van Eurosped is het opnieuw een drukke week. Morgen speelt de ploeg de return in de halve finales van de beker tegen Sliedrecht Sport. Het eerste duel ging vorige week met 3-1 verloren. Zaterdag speelt de ploeg de tweede Overijsselse derby op rij in de eredivisie. Dan gaat het op bezoek bij Regio Zwolle Volleybal. Bij een zege is Eurosped verzekerd van een plek in de kampioensgroep.

Waterpolo

Voor de dames van Het Ravijn staat er een dubbele speelronde in de eredivisie voor de deur komend weekend. Zaterdag gaat de Nijverdalse ploeg op bezoek bij hekkensluiter De Ham en zondag komt nummer drie GZC Donk naar Nijverdal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.