Lineth Beerensteyn scoort opnieuw voor winnend Oranje

Lineth Beerensteyn
Lineth Beerensteyn © Pro Shots
Het Nederlands vrouwenelftal heeft ook het tweede duel tijdens het trainingskamp in Spanje tot een goed einde gebracht. In San Pedro del Pinatar werd Rusland met 4-0 verslagen.
Bij Oranje begonnen Siri Worm en Sherida Spitse van FC Twente en Anouk Dekker uit Wierden in de basis. In de eerste helft waren de meeste kansen voor Nederland en kort voor rust was het raak door Vivianne Miedema. Na een klein uur maakte zij ook haar tweede. In de rust was Lineth Beerensteyn in het veld gekomen en kort voor de 2-0 werd Worm gewisseld. Ook Jill Roord mocht even later haar entree maken. Een paar minuten voor het einde maakte Beerensteryn er 3-0 van en in blessuretijd zorgde Miedema met haar derde voor de 4-0 eindstand.