nieuws

Verwarde man drinkt koelvloeistof bij tankstation in Almelo

Verwarde man drinkt koelvloeistof
Verwarde man drinkt koelvloeistof © iStock
Een verwarde man heeft bij een tankstation in Almelo koelvloeistof opgedronken. De man bleek in een instelling te wonen en moest als gevolg van zijn actie in het ziekenhuis behandeld worden.
Agenten waren maandagavond gebeld door een medewerkster van het tankstation aan de Vriezenveenseweg in Almelo. Zij vertelde dat een man binnen was komen lopen die een koek en wat drinken pakte zonder daarvoor te betalen. 
Toen de agenten aankwamen, bleek de man inmiddels toch wel betaald te hebben. De medewerkster vertelde echter dat de man daarnaast ook nog eens twee flessen koelvloeistof had opengemaakt en daar uit gedronken had. 
De man vroeg aan de politie of hij zou worden aangehouden. Toen agenten zeiden dat dit niet ging gebeuren, pakte de man twee worstjes uit een vak en maakte de verpakking open.
Agenten pakten de worstjes af, waarop de man een koek pakte en openmaakte. Dat was het moment dat de agenten besloten de man mee te nemen naar het arrestantencentrum.
Daar is een GGD-arts gebeld, die besloot dat de man naar het ziekenhuis moest vanwege de koelvloeistof. De man is in het ziekenhuis behandeld. Donderdag is hij weer uit het ziekenhuis ontslagen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.