nieuws

FC Twente versterkt zich met ervaren Jos Hooiveld

Jos Hooiveld
Jos Hooiveld © Pro Shots
FC Twente heeft Jos Hooiveld gecontracteerd. De 33-jarige verdediger tekent voor anderhalf jaar in Enschede en komt over van AIK Solna uit Zweden.
Jos Hooiveld op de website van de club: "Ik ben blij dat ik bij FC Twente heb getekend. Rene Hake ken ik nog uit mijn periode bij FC Emmen, toen ik daar in de B-jeugd speelde en Rene hoofd opleidingen was. FC Twente is een grote club, echt een boegbeeld van deze regio. Mijn moeder komt uit Delden, dus ik voel zeker ook een band met de regio en in die zin voelt het ook wel een beetje als ‘thuis’. Met mijn ervaring hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren, ook als het gaat om het helpen van jonge spelers. Ik ga alles geven en heb er veel zin in."

Zeer ervaren

Jan van Halst is blij met Hooiveld: "Met Jos Hooiveld halen we een zeer ervaren verdediger in huis. We denken dat hij met zijn ervaring een goede rol kan vervullen in deze jonge groep. Jos is bovendien een linksbenige verdediger en ook in dat opzicht is hij, mede gezien het vertrek van Giorgos Katsikas, een goede aanvulling op de selectie."
Hooiveld heeft veel clubs achter zijn naam staan. Daartussen onder meer Heerenveen, FC Zwolle, Celtic en Southampton.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.