nieuws

Edwin, Coen & Wendy van Hoevelaak Keunedarpers van het Jaar

Niet één Keunedarper maar drie Keunedarpers zijn vanavond in Holten gekozen tot Keunedarpers van het Jaar 2017, de familie van Hoevelaak van Rooftop Studios in Holten.
De eretitel werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse carnavalsspektakel Keunedarp Lacht. De muzikale heren en dame mochten de Keunedarperketting en de bijbehorende oorkonde in ontvangst nemen van de 49e Prins van Holten, Prins Wonder de Barbier & Adjudant Dallywood van c.v. De Fienpreuvers.

Hoe het begon ...

Edwin van Hoevelaak, geboren in 1967, heeft al veel gedaan op muzikaal gebied. Zo begon hij zijn carrière in een muziekbandje. Vervolgens werd het schrijven en produceren van liedjes steeds belangrijker. Twintig jaar geleden richtte hij samen met zijn broer en zus de Rooftop Studios op, vanaf een zolderkamer in Enschede. Een paar jaar later verhuisde het muziekbedrijf richting Keunedarp en inmiddels is van Hoevelaak een succesvolle producer door onder meer de samenwerking met Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, André Hazes jr, Thomas Berge, en Gerard Joling.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.