nieuws

OverUIT: uit-tips 28 en 29 januari

Duizenden pk's bij Indoor Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle.
Duizenden pk's bij Indoor Tractor Pulling in IJsselhallen Zwolle. © RTV Oost
Indoor Tractor Pulling in Zwolle, vogels kijken bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug en Toontje Lager treedt op in Deventer. Deze en meer uit-tips van OverUIT voor het weekeinde.

Tractor Pulling

Zaterdag staat IJsselhallen Zwolle in het teken van Indoor Tractor Pulling. Naast de wedstrijden kunnen bezoekers een kijkje nemen in het rennerskwartier. Ga op de foto met de coureurs of de machines. De start is om 11.00 uur.

Toontje Lager
Net als in de film, Zoveel te doen en Stiekem gedanst. Wie kent de liedjes van Toontje Lager niet? Voor het eerst sinds lange tijd geeft de band weer concerten. Zaterdagavond zijn de heren te zien in het Burgerweeshuis in Deventer.

Vogels kijken

Zaterdag en zondag staan de vogels van Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in het zonnetje. Beide middagen kunnen kinderen al knutselend wintervoer voor vogels maken. Leden van de IVN-vogelwerkgroep zijn aanwezig met verrekijkers en telescopen. Het duurt van 12.00 uur tot 16.00 uur. 

Platenbeurs

Zondag verandert poppodium Metropool Hengelo in een van de grootste platenbeurzen van Overijssel. Maar ook honderden cd’s, singles en dvd’s wachten de hele middag op een nieuwe eigenaar. Het begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Jeroen van der Boom

Samen met zijn band toert Jeroen van der Boom langs de theaters. Zaterdagavond staat de zanger in Theaterhotel Almelo. ,,Een persoonlijke show waarin hoogte- en dieptepunten de revue passeren. Van bruiloften tot de ArenA", aldus Van der Boom. Na afloop is er livemuziek. 
Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.