Groene Twinkeling: drie keer is scheepsrecht voor Raalter bedrijf

Overesch Ecologische Landbouw uit Raalte heeft de biodiversiteitsprijs de Groene Twinkeling gewonnen. Drie keer is scheepsrecht voor het bedrijf dat al twee keer eerder was genomineerd. Vorig jaar legde het bedrijf het af tegen Wehkamp uit Zwolle. In 2015 werd Unipro uit Haaksbergen als beste verkozen.

Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer loven het bedrijf uit Overijssel met de grootste inzet voor biodiversiteit met de Groene Twinkeling.

 

Sallandse Heuvelrug

De ereprijs werd voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Dat gebeurde vanmiddag tijdens de groene nieuwjaarsbijeenkomst in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug te Nijverdal.

 

Volvo dealer Harrie Arendsen uit Hengelo en schildersbedrijf Gebroeders van der Geest uit Enschede waren ook genomineerd.

 

Met de Groene Twinkeling laten de vier Overijsselse natuurorganisaties zien dat ondernemerschap en biodiversiteit goed samengaan. Bovendien hopen zij bedrijven te stimuleren zich in te zetten voor biodiversiteit in hun omgeving.

Winnaars van de afgelopen jaren: 

2016: Wehkamp uit Zwolle.

2015: Unipro uit Haaksbergen 

2014: Vechtdal Hoeve uit Ommen 

2013: Afvalverwerkingsbedrijf Twence uit Twekkelo.

2012: Infraspecialist Roelofs B.V. uit Den Ham.

Meer over dit onderwerp:
Salland Groene Twinkeling Raalte Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren