Jari Oosterwijk en broers Jensen verlengen contract bij FC Twente

Jari Oosterwijk en de Finse broers Frederik en Richard Jensen hebben hun contract bij FC Twente verlengd. Alle drie tekenden ze bij tot medio 2020.

Jari Oosterwijk: "Als jeugdspeler van 11 jaar ben ik bij FC Twente gekomen en dan is het extra speciaal om in het eerste uit te komen. Natuurlijk is mijn ambitie om eerste spits te worden en hoe snel dat is, hangt ook van mij af. Het is belangrijk wanneer ik minuten maak, dat ik mij laat zien. Ook al krijg je een paar minuten, je moet er staan. Groningen-uit is daar een voorbeeld van. Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg."

"Heel bijzonder"

Voor het tekenen van het nieuwe contract waren de ouders van de broers Jensen speciaal overgekomen uit Finland: "Het is voor ons natuurlijk heel bijzonder, een mooi moment. Ook omdat we al een paar jaar samen bij FC Twente zijn. We gaan natuurlijk voor onze eigen voetbalcarrière, maar het is heel leuk dat we samen verdergaan bij FC Twente", vertelt Richard op de website van de club. "Ik speel nu bij Jong FC Twente en ik hoop zo snel mogelijk de stap naar het eerste te maken. Komende zomer zou voor mij een mooi moment zijn."

"Vaste basisspeler"

Frederik vult aan: "Ik kwam als 15-jarige speler naar FC Twente en ik voel me goed bij de club. Dit seizoen heb ik al veel speelminuten gemaakt. Je leert dan als jonge speler op het hoogste niveau in korte tijd heel veel. Zo word je een slimmere speler en fysiek groei je ook. Dat we nu samen verdergaan bij FC Twente maakt dit contract extra mooi. Mijn doel is om vaste basisspeler te worden bij het eerste en met goals en assists belangrijk te zijn."

Deel dit artikel: